Uutuustuotteet

UUTUUSTUOTTEET VENEENHOITO-TUOTEVALIKOIMAAN

Star brite on kehittänyt uusinta teknologiaa käyttäen uutuustuotteita veneenhoitoon ja kunnossapitoon. Myös pullojen väri on muuttunut siniseksi poiketen normaaleista valkoisista pulloista.

83222 Super Spray /Ultimate Xtreme Cleaner
Super Spray poistaa kovimmatkin lika ja rasva tahrat myös huokoiset pinnat. Erityiset kelatointi aineiden muodostajat rikkovat, lika sidokset, jotka ei muuten lähde kuin raskaalla hankaamisella Super Spray käyttäessä hankaamista ei tarvitse tehdä. Xtreme Cleaner ei sisällä syövyttäviä, vaarallisia kemikaaleja jotka vahingoittavat pintaa. Sopii käytettäväksi, metalli, lasikuitu- ja muovipinnoille.

95222 Muovipintojen Puhdistus/Suoja-aine Wiew Guard Cleaner
Puhdistaa lasikuitu, vinyyli-, muovi-, metalli ja jopa kumiveneet. View Guard Clear Plastic aine on alan ensimmäinen: märkää näkyvyyttä tehostajana erityisesti suunniteltu käytettäväksi kirkkaiden muovipintojen kuten Strataglass, EZ2CY ja Eisinglass. Erityisesti suunniteltu pintojen käsittelyyn, poistaa lian ja hapettuman myös tehokkaat polymeerit hylkivät sadetta ja suolaa. Antamaan maksimaalisen näkyvyyden kovassakin sääolosuhteissa. View Guard tarjoaa myös suojan haitallisilta UV-säteiltä, ​​jotka voivat aiheuttaa kirkkaalle muoville halkeilua, haalistumista, kellastumista.

95422 Korroosion suoja-aine/Ultimate Corrosion Blocker
Helpoin ja tehokkain tapa suojata moottorin lohkot, mutterit ja pultit, & kippi pumput, perävaunut, ankkurit, ketjut ja kaikki muut metallipinnat korroosiolta. Ei vahingoita maalipintoja tai johdotuksia, turvallinen käytettäväksi kaikkien metallipinnoille. 80922 Alumiinimastojen/metallien Puhdistaja/Suoja-aine Tower Guard Aluminum Protectant Tuote puhdistaa ja suojaa ruostumatonta terästä, messinki, alumiini, kromi, pronssi, anodisoitu ja muut metallipinnat. High-tech polymeerit luovat kestävää kiiltoa sekä suojakalvon UV-säteiltä, ​​suola, korroosio, kosteus ja sään aiheuttamia hapettumia. Estää myös piste- korroosiota.

81022 PTEF Spray Suojakiilloke/Vaha Boat Guard Speed Detail & Protectant
Veneen nopea vaha/suojakiilloke joka käyttää high-tech-polymeerejä, jotka suojaavat UV- säteiltä, lasikuitua kiillotettua metallia, kumia ja maalattuja pintoja lisäten kiiltoa sekä parantaa värejä.

92132 Rib-kumiveneiden puhdistus- ja suoja-aine
Kehitetty erityisesti käytettäväksi Hypalon, PVC ja kaikilla muilla kumivenepinnoilla, lasikuiduilla, kumilla ja muovilla. Tunkeutuu lian sisälle poistaen sen; huuhtele tai pyyhi puhtaaksi. Polymeerit suojaavat käsiteltyä aluetta lialta, vahingoittumiselta ja haitalllisilta UV-säteiltä. Poistaa suolakerrostumia, linnun jätöksia ja muita likoja. Käytettäväksi mm. RIB, kumiveneissä, kumisissa vetoleluissa, kajakeissa ja kanooteissa.

94932 Teakin puhdistus-/kirkastusaine
Puhdistaa ja kirkastaa vaihe 1 + 2 yhdellä kertaa. Nopein tapa valmistella Teak / kovapuu öljyämistä varten. Poistaa harmauden; hometahrat lian, punaviinin, vanhat öljyt ym. Kirkastaa ja tuo Teak puun valmiiksi öljyämistä varten.

96132 Rungon ja Vesirajan Tehopesu
Geelimäinen koostumus tarrautuu levitettäessä tarjoten näin maksimaallisen vaikutusajan sekä puhdistustehon. Peittää lian täydellisesti tunkeutuen sen sisään ja poistaen sen. Kehitetty erityisesti vaikean lian poistoon, mukaan lukien ruosteen, kuivuneen kalanveren sekä kuohurajan keltaisuuden. Toimii kaikilla lasikuitu ja maalatuilla pinnoilla; ideaalinen pystysuorille pinnoille. Ei sisällä haitallisia happoja turvallinen ja helppo käyttää.